Creare magazin online

Vinzi. Castigi. Cresti.

Primesti un magazin online modern si usor de utilizat

Optimizat pentru PC, tableta si mobil

Atragi cumparatori din Google, Facebook si prin email marketing

Iti poti administra singur magazinul online, imediat dupa crearea lui, fara a fi nevoit sa platesti lunar taxe pentru intretinere.

   0770 534 269

Tot ce ai nevoie pentru a incepe sa vinzi

De la gestiunea stocurilor si pana la metodele de plata, totul este pus la punct

Creare magazin online GreenLight Web Agency - Flexibilitate

Administrezi usor

Adaugi oricate produse vrei, gestionezi relatia cu cumparatorii si iti poti schimba singur curierii sau metodele de plata, daca ai nevoie. Totul cu doar cateva click-uri.

Cumpararea devine usoara

Cu o interfata usor de utilizat, cumpararea devine usoara pentru clientii tai. In plus, le pui la dispozitie metode multiple de plata, pentru ca ei sa o aleaga pe cea preferata: ramburs, transfer bancar, plata cu cardul sau PayPall®.

Curieri si transport - decizia iti apartine

Ridicare din magazin, Posta Romana, curier rapid? Decizia iti apartine. Poti modifica oricand, usor si rapid, metodele de transport pe care le pui la dispozitia cumparatorilor tai.

Creste vanzarile

Incurajeaza-ti clientii sa duca la bun sfarsit cumparaturile. Poti accesa oricand sectiunea de cosuri abandonate din panoul tau de administrare, pentru a-i contacta pe clienti si a le aminti sa revina in magazin pentru a comanda produsele deja alese.

Esti gata sa discuti despre proiectul tau?

Spune-ne mai multe despre afacerea ta, iar noi iti vom crea planul de actiune potrivit.

   0770 534 269

Optimizat pentru smartphone-uri

Oriunde te uiti, vezi oameni cu mobilul in mana. Adapteaza-te si permite-le clientilor tai sa cumpere direct de pe mobil

Creare magazin online GreenLight Web Agency - Comanda rapida pe mobil
Comanda rapida

Pentru clienti e foarte usor sa isi adauge produsele in cos si sa le comande in doar 3 pasi simpli, direct de pe mobil. Pentru tine, oportunitatile cresc.

 
Creare magazin online GreenLight Web Agency - optimizat pentru mobil
Arata bine oriunde

Cu un design modern, care se adapteaza in timp real in functie de rezolutie (pentru mobil, tableta, PC) magazinul tau va arata bine, de oriunde ar fi vizitat.

 
Creare magazin online GreenLight Web Agency - Administrabil de pe mobil
Administrabil de pe mobil

Nu doar clientilor tai le va fi usor sa comande, dar si tu iti vei putea administra magazinul online direct de pe mobil. Oriunde te-ai afla, iti gestionezi comenzile primite, adaugi produse si trimiti mesaje cumparatorilor.

 
   Vezi oferta de pret

Ajungi mai usor la cumparatori

Iti oferim toate instrumentele de care ai nevoie pentru a atrage cumparatorii in magazinul tau online.

Creare magazin online GreenLight Web Agency - Optimizare SEO

Optimizare SEO

Iti inscriem magazinul online in Google si iti punem la dispozitie toata informatia de care ai nevoie pentru a ajunge in prima pagina Google pentru cuvintele cheie vizate de tine. Optimizarea on-page este deja inclusa in magazinul online creat special pentru tine, iar tu vei putea face cu usurinta toate optimizarile necesare cand vei adauga produse noi.

Pagina Facebook

Facebook avea, in Iunie 2016, 8.4 milioane de utilizatori in Romania, din 11.2 milioane de utilizatori ai internetului. Mai este nevoie sa spunem ca o pagina bine intretinuta pe Facebook este esentiala pentru construirea unei prezente online puternice? Cream pentru tine pagina de companie Facebook si apelul la actiune "Shop now" pentru a aduce oamenii in site-ul tau.

Email marketing

Permite-le oamenilor sa se aboneze la newsletter-ul tau. Pastreaza legatura cu clientii tai si incurajeaza-i sa revina in magazinul tau online, trimitandu-le email-uri care sa incurajeze cumpararea. Gestioneaza comunicarea cu cumparatorii direct din panoul de admnistrare al magazinului online.

Beneficiile tale

Primesti tot ce iti trebuie pentru a incepe sa vinzi imediat online

Ai la dipozitie toate instrumentele pentru a incepe sa vinzi imediat

Iti administrezi singur, simplu si rapid, magazinul online

Ai acces la statistici avansate

Primesti mai multe comenzi prin optimizarea pentru mobil

Adaugi oricate produse doresti in magazinul online

Alegi metodele de plata dorite

Creezi o imagine de incredere printr-un design modern si intuitiv

Alegi metodele de transport si preturile aferente

Iti maximizezi vanzarile prin revenirea la cosurile abandonate

Oferi coduri de reducere si discount-uri dupa regulile tale

Aduci trafic din Facebook

Iti optimizezi magazinul online pentru Google

   Vezi oferta de pret

Intrebari frecvente

Imediat ce plasezi comanda pentru serviciul de creare magazin online, noi iti trimitem un formular online care te va ajuta pe tine sa capeti o imagine de ansamblu asupra functionarii magazinului, iar pe noi sa iti oferim exact ceea ce ai nevoie.

In cel mai scurt timp, iti facem o propunere de design. Dupa ce agream design-ul magazinului, incepe dezvoltarea propriu zisa. Iti optimizam magazinul, il inscriem in Google si integram retelele sociale. Pe tot parcursul dezvoltarii pastram legatura, iar tu poti incepe sa vinzi, imediat dupa ce iti publicam magazinul online.

In timpul realizarii magazinului online iti vom pune intrebari legate de metodele de plata dorite, transportul produselor, categoriile de produse comercializate. Nu te ingrijora, daca te razgandesti dupa ce am terminat de creat magazinul, vei putea schimba singur aceste detalii, cu doar cateva click-uri din panoul de administrare al magazinului tau online. Vei putea adauga categorii si oricate produse doresti in magazin. Ai control deplin asupra magazinului chiar din ziua in care il publicam online.

   0770 534 269